Spring til indhold

Stilladserier

Så skal vi til at søsætte et nyt projekt. Vi har besluttet os for at sælge huset, vi bor i, og flytte til noget billigere. Vi vil faktisk gerne flytte ind til byen, fordi vi bruger den meget. Vi går til mange udstillinger, og vi kan også godt lide at komme i teatret. Så det vil være fint, hvis vi kan få solgt vores hytte i løbet af det kommende år. Vi har talt med vores børn om det. De er alle sammen flyttet hjemmefra, og de har ikke noget imod, at vi sælger deres barndomshjem. De synes tværtimod, at det er en god idé. Vi kommer lidt tættere på dem. De bor jo alle sammen inde i byen.

Gør huset fint

En af drengene foreslog dog, at vi gjorde noget ved huset – både indvendigt og udvendigt. Det vil kunne hæve prisen, og vi vil kunne få flere penge ud. Ikke en dårlig idé. Vi har sat vores køkken i stand. Det har taget tid, men det er faktisk blevet rigtigt flot. Vi har også fået malet alle væggene, så de fremstår, rene og fine. Nu skal min mand, og jeg så til at male huset udvendigt. Det bliver et forholdsvist stort projekt. Men så længe, at vi synes, at vi har kræfterne, til det, så vil vi helst selv gøre tingene. Og vi er da heller ikke helt oldgamle endnu. Min mand skal først pensioneres om 5 år.

Hjemmegående

Selv er jeg hjemmegående og har derfor tid til at nørkle med forskellige projekter. Vi har derfor fået en murer til at pudse murene op. Vi maler dem selv. Han havde sit eget lille stillads, som han brugte, mens han udførte arbejdet. Det har han taget med sig, så nu skal jeg til at finde ud af, hvem der kan låne os et stillads. Jeg ved, at der findes entreprenører, der også tilbyder stilladsudlejning, men hvor er de henne? Jeg kan ikke komme i tanke om nogen her i området. Så jeg må nok bede om hjælp fra min ældste dreng. Han er god til at finde ud af sådan nogen ting. Han kan finde alt.

Finder alt muligt på nettet

Jeg ved godt, at han finder det på internettet. Men selv er jeg ret dårlig til det der med internet og digitale ting. Ja, jeg kan da godt finde ud af at åbne Safari, men. hver gang jeg leder efter et stillads firma, så finder jeg firmaer, der holder til nede ved Ringsted. Og det er altså for langt væk. Vi bor jo i Gentofte kommune. Der må da findes en stilladsservice her i området. Jeg har da set, at vores genbo har haft et stillads stående ved sit hus. Måske skulle jeg bare spørge ham om, hvor han fik stilladset fra. Det er sikkert det mest effektive. Min dreng har jo travlt, og hvis jeg bare ringer ham og siger, at jeg har brug for hans hjælp, så får jeg at vide, at det må blive i weekenden. Og det vil jeg ikke vente på. Måske skal vi også vente på, at der bliver et stillads ledigt.