Spring til indhold

Rygsmerter og behandling

De der rygsmerter, der hele tiden bare er der. De er ret irriterende. Men du er tapper og bider dem i dig. Du har ligesom vænnet dig til, at sådan er det bare. Det er en del af din hverdag, og du har efterhånden opbygget sådan et væld af argumenter for at ignorere dem. Det har noget at gøre med, at du mener, at din smertetærskel var meget mindre. Du har holdt ud nu i mere end et år – og er det virkeligt så slemt? Der er jo også dage, hvor du slet ikke mærker smerterne! Ærlig talt, tror du ikke, at du tager gevaldigt fejl?

At leve med smerter?

Har du slet ikke overvejet, at du behøver ikke at leve med smerter? Det, du fortæller ved ikke at få gjort noget ved smerterne, tilhører en tankegang, som er forkert. Du skal ikke leve med smerter. Det kan godt være, at du synes, at det ikke er et stort problem for dig lige nu. Du kan tackle det. Men hvordan vil din situation være om måske et år – eller fem år? Måske kan du ikke tackle smerterne til den tid. Og måske har du gjort mere skade på dig selv, end du vil være i stand til at få repareret om et års tid. Derfor skal du have gjort noget ved de smerter – også, selvom du ikke mener, at du har et alvorligt problem. Smerter er smerter, og de signalerer, at du har et problem. Stort eller lille. Du skal gøre noget ved dem. Ja, du tror ikke så meget på lægen.

Gå til kiropraktor!

Der findes mange andre former for behandling af rygsmerter, som er effektive, og som ikke kræver, at du er i direkte kontakt med lægen. Du kunne fx vælge at besøge en kiropraktor i Værløse, der, hvor du bor.

Der findes nemlig kiropraktorer, som har erfaring med at behandle patienter, uden, at deres læge skal ind over først. De har selvfølgelig et samarbejde med læger, og det vil givetvis også komme på tale i dit tilfælde. Men det behøver du jo ikke at skulle blandes ind i, hvis du ikke bryder dig om din læge. Jeg kan faktisk anbefale dig en kiropraktor i Værløse, som er rigtig dygtig. Han har hjulpet et familiemedlem med at komme af med voldsomme smerter i lænden. Det tog ikke særligt lang tid for kiropraktoren at finde ud af, hvad der var galt og efter en kort konsultation med mit familiemedlems læge, startede han behandlingen. Den hjalp omgående – og i dag er der ikke smerter i lænden.

Måske vejen frem for dig

Måske er det vejen frem for dig? Jeg synes, du burde undersøge det og få bugt med dit problem i ryggen. Det kan sagtens tænkes, at det ikke er et voldsomt problem, og at du bare skal have en enkelt eller to sessioner hos kiropraktoren. Så, hvorfor i alverden udskyder du det? Smerten skal væk – så du kan få det godt og være glad.