Spring til indhold

Ring til vognmanden

En vognmand er løsningen, når du har noget stort, du skal have kørt. I hvert fald hvis vi taler de klassiske former for vognmandskørsel med store lastbiler. Læs med, og find ud af, hvornår du har brug for en vognmand. Og hvad vognmænd også kan.

Har du brug for at få kørt noget stort og tungt, er det typisk en god, gammeldags vognmand, du skal have fat i. For vognmanden har oftest den form for lastbil, der skal til. Hvad enten det er en lastbil med tiplad, der kan køre f.eks. et læs grus eller jord ud til dig. Eller der skal bruges en lastbil med kran, som kan både løfte og transportere det store og tunge stykke gods, du har brug for at få flyttet.

En vognmand er en alsidig forretning

En vognmand kan med andre ord løse mange forskellige former for transportopgaver. Derfor har de fleste vognmænd også et bredt udvalg af lastbiler og andre maskiner holdende på deres parkeringsplads. Samt tit også nogle bunker grus og andre materialer, som de sælger til folk.

Vi er sådan en traditionel vognmand med mange forskellige lastbiler og maskiner – og så er der det specielle ved os, at vi ikke bare har nogle små bunker grus, som vi sælger af, men har vores helt egen grusgrav”, forsætter vognmand Finn fra en af vognmandsfirmaerne hos Novaindex.com firmaopslag.

Derfor tilbyder vognmandsfirmaet også nedrivning af gamle bygninger. For til grusgraven har de købt bl.a. store gravemaskiner og mobilt knusningsudstyr, som også kan bruges til nedrivning.

Så vi driver nok en lidt anderledes form for vognmandsfirma end mange af vores ”konkollegaer” her i det nordjyske”, fortæller Finn, som er medejer af firmaet.

Alt lige fra små lastbiler til store sættevogne

Men bortset fra grusgraven og nedrivningsafdelingen ligner vognmandsfirmaets lastbiler den, som du også finder hos andre nordjyske vognmænd.

Således har de nogle store sættevogne, som de bruger til stykgodstransport, samt nogle lastbiler med kran og langt lad. De benyttes til f.eks. kørsel med spær, store maskiner, og hele tagkonstruktioner og andre bygningsdele. Dem kan de så hejse ind på plads med kranen.

Endelig fylder antallet af traditionelle lastbiler med tiplad også en del. De kan køre alt muligt i løs vægt. Lige fra et læs korn for den lokale landmand, og til det grus, de sten og andre materialer, de bryder i deres egen grusgrav.

Så har du brug for at få kørt noget stort? Så kontakt en vognmand overalt i Danmark via Novaindex.com, hvor der er over 6.500 af slagsen. Ønsker du at få transporteret andre former for gods til lands, vands eller i luften så kontakt en speditør eller en shippingvirksomhed, klik her.