Spring til indhold

Magien i frækt undertøj?

Hvad er det, der gør, at mænd kan blive meget ophidsede, når de ser en kvinde i frækt undertøj? Vi ved, at det frække undertøj sætter mandens fantasi i gang. Han begynder at drømme om at tage kvindens undertøj af, så han kan se hende nøgen. Og røre ved hende på de områder, der sædvanligvis stimulerer hende. Brysterne og i skridtet. Er det blonderne på lingeriet, der får ham til at tænke ”kvinde – nøgen – sex med hende”? Eller er det fordi kvinden, der bærer sit lingeri på sin flotte krop, ved, hvordan hun skal bevæge sig, så han bliver tiltrukket af hende? Og hvordan er det sket, at hendes krop lige pludselig er blevet meget flot?

Det er indpakning

Kan frækt undertøj fremhæve og neddæmpe de positive og negative træk på hendes krop? Kan det skjule den der dælle, som du faktisk godt kan lide, men som hun selv synes, er grim? Hvad sker der i mænds hjerne, når de ser hende i sit frække undertøj? Jeg kunne godt lide at vide det.

Vi ved godt, at de fleste kvinder har mindst et sæt frækt undertøj i sin skuffe. Vi ved også, at hun bruger det. Bevidst. Der er nogle dage, hvor det frække undertøj skal bruges til at forføre en mand med. Og så er der andre dage, hvor smukt sexet undertøj som her bare skal bruges til at booste selvtilliden. Det siges jo, at klæder skaber mennesker. (Sådan tænker de stensikkert i modebranchen.) Og er der en dag, hvor en kvinde vågner op og ikke har sin selvtillid i orden – ja, så kan den sagtens boostes ved, at hun tager smukt – og frækt undertøj på.

Humøret ændres

Bare det at tage undertøjet på, bevirker, at humøret ændres. Der kæles for trusserne. BH’en bliver spændt om brystkassen – forsigtigt.  Blonderne bliver glattet og tjekket. Måske hører der også en hofteholder til, som kan holde et par sexy nylonstrømper oppe. Den bliver også spændt på kroppen med forsigtighed. Bagefter tager hun så sin bluse på – og sørger for at BH’en lige kan skimtes. Nederdelen bliver også trukket op. De høje hæle er nok det sidste, hun tager på. Og nu er kvinden forvandlet til en kvinde, der er parat til at møde hele verden. Hun har brugt sit lingeri til at få sin selvtillid med sig.

Selvtillid har alle fortjent

Andre gange så tager hun det på, fordi hun skal i byen med veninderne og score en mand. Bare for en enkelt nat. Der er jo behov, der skal dækkes. Et af dem er sex. Hun tager derfor et nyt sæt frækt undertøj på, inden hun klæder sig i en smart kjole og lægger sin make-up. Og hvorfor gør hun det? Fordi den mand, hun tager med sig hjem, skal have et godt indtryk af hende – og et minde om en enkelt uforglemmelig nat. Hun kalkulerer ikke med, at hun skal ind i et varigt forhold. Så det er lidt ligegyldigt for hende, om der er krummer på køkkenbordet, så længe det bare er muligt at lave en kop kaffe. Det handler om sex – og intet som helst andet.