Spring til indhold

Jordan 1 i Skandinavien

Sommetider vil man bare forkæle et menneske. Det kan være, at det skal have en ekstra fin gave. Der er sikkert mange, der har været i den situation her i de sidste måneder. Fødselsdagsgaven til ham skal bare være den helt rigtige. Derfor bruger du også meget tid på at finde den til ham. Det er besværligt. Du ved, at han ønsker sig et par Jordan 1 low fra Sverige, men du kan ikke finde dem nede i skoforretningen. Du overvejede derfor at give ham et års medlemskab til den lokale basketballklub, i stedet for, så han i det mindste kunne spare det beløb. Tanken er slet ikke dårlig. Men alligevel. Et års medlemskab er jo ikke kun det månedlige kontingent. Det involverer også registrering som medlem i klubben.

Jordan sneakers også i Danmark

Derfor beslutter du at lede lidt mere grundigt efter det par sko, som han ønsker sig. Du leder derfor på internettet efter dem. Men du fandt slet ikke Jordan 1 low modellen i nogen af de forretninger, som du blev henvist til. De havde alle mulige andre sneakers – men ingen Jordans. Du er lige ved at opgive, og har besluttet dig for at kontakte den lokale basketballklub. Du skal lige høre, hvad et års medlemskab til din søn vil koste. Du skriver til dem på den mailadresse, de har på deres site. De svarer bare ikke. Du forsøger at ringe til klubbens kasserer. Han svarer heller ikke. Der er dog en besked om, at der er telefontid fra kl. 14 – 16 om onsdagen. Det irriterer dig. Du overvejede da også at køre hen til klubben for at få de informationer, du har brug for. Men fordi du blev afbrudt i det øjeblik, du var ved at tage jakken på, kom du aldrig afsted.

Måske mere held online

Samme aften sætter du dig igen ved din lap top. Endnu et forsøg på at finde det par Jordans, som din søn ønsker sig, skal gennemføres. Han har jo fortalt dig, at han har set dem på et dansk site. Du vil bare ikke spørge ham om hvilket site, fordi det vil røbe, at du vil give ham det par sko i fødselsdagsgave. Du skriver derfor, ”Jordans Danmark” i browserens søgefelt. Og vupti. Der kom en liste over forretninger i Danmark frem, som sælger Jordans. Din glæde kunne ikke skjules. Du klikker ind på den shop, der lå øverst på listen – lige nede under reklamerne. Du ved nemlig, at reklamerne ikke altid kommer fra de bedste shops.

Soldout redder dagen

Inde på sitet finder du også adskillige, forskellige modeller af Jordans. Du kom lidt i tvivl: Skal det være lige præcist, den model med, han har beskrevet, eller kunne det blive en anden. Og hvilken farve skal skoene have? Du beslutter dig for, at du vil købe modellen, sådan som han har beskrevet: Jordan 1 low. Men inden du trykker på køb-nu-knappen, så spørger du lige via shoppens chat, om skoene kunne byttes. Det kunne de sagtens. Nu ved du dog, at der ikke skal byttes sko. Din søn bliver superlykkelig for skoene. Han vil faktisk bruge dem hver dag.