Spring til indhold

Kender du Hotel Well?

I er lige blevet enige om at I er uenige. I er også blevet enige om, at I udskyder videre diskussion om ferien til et senere tidspunkt. I er også enige om, at lige nu, så er skilsmissen nok den bedste løsning. Hold op med det pjat. Selvfølgelig skal I ikke skilles. Men I har haft et voldsomt skænderi. Det kan alle forstå. Så lad lige sindene kogen ned og kom tilbage, når I kan se hinanden i øjnene igen.

Hvorhen?

I er roligere nu? Godt. Så lad os lige tale om det, som I kom op at skændes om. Var det noget med destinationen? Er det noget med, at den ene af jer vil til Frankrig og den anden vil til Kroatien? Eller hvordan? Måske har det noget at gøre med, at du, som tog ansvaret, ikke fik booket de ferielejligheder i Frankrig, som I har brug for, i tide? Eller har det noget at gøre med, at du bare har ændret mening og ikke længere vil til Frankrig? Måske har du et ønske om at komme til Kroatien og bo på et luksuriøst sted?

Kroatiens sjoveste feriehotel

Måske har du hørt om Hotel Well i Kroatien, hvor der ikke er plads til andet end total afslapning og velvære? Og det er det, du vil have. Jamen, hvorfor siger du det så ikke. Det kan da ikke være meningen, at I skal skændes om, hvor ferieboligerne skal lejes. I skal bestemme jer for, om det skal være i Spanien, Kroatien, Italien eller et andet sted.

Og derfra, når I har bestemt, hvor I vil hen, så skal I lede efter de bedst mulige ferielejligheder, som I kan betale for. Vær lige opmærksom her: Vi – de almindelige borgere, der også gerne vil leje en god ferielejlighed i Frankrig eller Tyskland har ikke ubegrænsede midler. Derfor er det en dårlig idé, at du fortæller mig, at du tjekker ind på et super hotel ved den franske riviera, når jeg i forvejen ved, at det har du bare ikke råd til. Så vær ærlig, når du poster billeder om din kommende ferie.

Feriehuse i det tyske – og i Salzburgerland

Og er det virkeligt sådan, at I bare skal på en kort tur til Tyskland og bo i en af de smukke ferielejligheder i Mosel området, så skal du og din familie glæde jer. Det er en unik oplevelse. Og den er slet ikke ’tysk’. Den forbinder dig med naturen og dermed får du mere ro – sådan indre ro. Det er måske det eneste du har brug for i den kommende ferie. Der er feriehuse og ferieboliger i hele Europa at få!

Tænk dig grundigt om. Inden du bestiller den feriebolig, som du tror, du har brug for. Tænk over, hvad din ferie i virkeligheden skal bruges til. Og læg alle forestillinger om, hvad alle andre tænker om dig, til side, når du booker din ferielejlighed. De kan dømme dig. De kan pege fingre af dig. De kan grine ad dig. Men de kan ikke tage sandheden fra dig. Og den siger, at en feriebolig i Salzburgerland er det eneste, du har brug for nu.