Spring til indhold

Flotte brusevægge

Nu er I ved at få lagt sidste hånd på renoveringen af det gamle hus, I købte. Det har været en lang proces. Til tider temmelig meget op ad bakke. Men nu er I næsten ved at være i mål. Det bliver så fedt at få sat de der brusevægge fra Design4home op ude i badeværelset oppe på første sal lige ved siden af jeres soveværelse. Og det bliver endnu bedre, når I får sat hele det nye køkken op. Når det er gjort, så er I færdige. I kan flytte - klik for mere info ind. I har gjort meget for at få huset rigtigt lækkert – og miljøvenligt.

Intet er for godt

Der er ikke blevet sparet nogen steder. Hverken på varmepumpen (stor investering) de nye gulve eller inventar i køkken og badeværelserne. Der var nogle problemer med at få klinkerne, der ligger på badeværelsets gulv, leveret. Men det problem blev løst via en venlig fragtmand. Det var dog slet ikke et problem i forhold til de problemer, I havde med at få brusevæggene, som I havde bestilt hos forhandleren leveret. Forhandleren havde fortalt jer, at der kunne gå op til en måned, inden de ankom. De ville blive leveret til ham direkte fra fabrikken i Italien. Men der gik meget længere tid end en måned.

Kommer fra Italien

Dels var der strejke blandt vognmænd i hele Italien i lang tid. Dels var der problemer med at få lavet brusevæggene i de mål, som I bad om. Af en eller anden uforklarlig grund. Men nu har forhandleren lige ringet og fortalt, at der er brusevægge på vej. Han har estimeret, at de vil være fremme om ca. en uges tid. Så nu er det jeres plan, at montøren skal tilkaldes. Han kan sætte brusevæggene op på en enkelt dag. Og vupti. Så er badeværelset færdigt. Der er kun en lille frygt: Brusevæggenes glas må ikke smadres undervejs. Det må bare ikke ske! Heldigvis er folkene fra Design4home meget professionelle.