Spring til indhold

Billige rejser og forsinkelser

Der er en god stemning i huset her til aften. I er glade – og i fuld gang med at pakke kufferterne. Og når det er gjort, så skal der siges godnat. I skal tidligt op. I har nemlig booket en af de mange afbudsrejser, som stadig findes. I skal til Cypern. Og det bliver spændende at besøge den lille stat. Det er bestemt ikke et sted, som de fleste af jeres venner har besøgt. Så det bliver spændende at opleve, hvordan livet er dernede – og det bliver altså skønt at få lidt varme ind i skelettet. De siger jo, at der er sol på Cypern 320 dage om året. Og så bliver det da også rart at kunne fortælle vennerne om, hvordan Cypern er. I har læst, at der både er skønne strande og smukke bjerglandskaber. Og at cyprioterne er rare mennesker at være i selskab med.

Spanien er attraktivt

I havde ellers søgt efter billige rejser her til Spanien. Men da I så kom til at tale om den der flyforsinkelse, da I skulle derned sidste år, valgte I bare Spanien fra. Det er jo også et land, som mange danskere rejser til. Og I vil gerne besøge et sted, hvor I ikke hører dansktalende turister, der også er på ferie.

Cypern var i spil

I havde derfor fundet på, at Cypern vil være det sted, som I skal besøge. I kiggede da også på mange charterrejser dertil. Men da det så ud som om, at charterselskaberne først sender gæster dertil i maj, så blev det til en søgning efter afbudsrejser. Det virkede. I fandt en afbudsrejse, der har afgang her i februar. Og det er jo det allerbedste:

Vinterferien er sikret. I kan komme ned til sol og strande – måske er vandet ikke så varmt. Men bare det at ligge og sole sig på stranden må da være som at komme i himlen. Og i værste fald ER der jo altså erstatning for forsinket eller aflyst fly, ikke?